Wat ik doe?

Ik ben al jaren met veel plezier actief in het vak interieur. Ik kan je adviseren, ga naar beurzen, communiceer over trendsignaleringen en richt modelwoningen in. Daarnaast geef ik les, workshops en trainingen, zowel aan particulieren als aan retailers. En ik ben als kleuradviseur al jaren aan Histor verbonden. Misschien kan ik ook iets voor jou doen?

Hoe ik dat doe?

Sfeer in huis is belangrijk. De tijd die we thuis doorbrengen is van onschatbare waarde; thuis kom je tot rust en ben je met de mensen die je lief zijn. Het is daarom belangrijk om te weten in welke sfeer je je prettig voelt. Ik kan je daarbij helpen tijdens een instapadvies of ik kan een uitgebreid interieurplan voor je maken. Hiervoor maak ik dan eerst een offerte aan de hand van een oriënterend gesprek.

Met wie ik dat doe?

Ik ben zelfstandig interieurprofessional en volledige onafhankelijk in mijn adviezen. Wel werk ik al geruime tijd en heel graag samen met een aantal partijen. Deze vullen mij aan, kunnen mij (of mijn opdrachtgever) van technische adviezen voorzien óf maken bijvoorbeeld op maat gemaakte meubelen die ik heb bedacht voor een interieurplan.

Lees meer over mijn zakelijke partners.

Is een instapadvies iets voor jou?

Tijdens het instapadvies van drie uur gaan we samen aan de slag met jouw favoriete kleuren en stijlen. We kunnen een meubelindeling maken, ik kan je stylingadviezen geven en tips voor de aankoop van bijvoorbeeld nieuwe elementen voor je interieur.
Een kleurenplan is een belangrijk onderdeel van dit advies.
We hebben tijdens drie uur bijvoorbeeld de tijd om de hele woonverdieping te bespreken met als resultaat een kleurenplan waarbij je je helemaal thuis voelt terwijl het vaak heel anders is dan je zelf ooit had gedacht.
Je betaalt €299,50 incl. BTW en excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten voor dit advies.

Of wil je een compleet interieuradvies?

Een volledig interieurplan behoort ook tot de mogelijkheden.
Daarbij begin ik altijd met het verbeelden van het sfeergevoel door middel van een sfeerkaart met beelden van hoe de ruimte waarin je leeft eruit zou moeten zien.
Aan de hand van deze sfeerkaart worden dan de belangrijke elemente voor het interieur bepaald, kleur, vorm, materiaal en dessin. Dit zijn de sfeermakers.
Het voorstel kan ook nog worden voorzien van een concreet meubelvoorstel, een licht- en armaturenplan en stylingideeën.
De prijs volgt na een oriënterend gesprek van drie kwartier waarin je je wensen kan aangeven en ik mijn manier van werken laat zien.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen, neem vrijblijvend contact met me op.